AnnonceLuk annonce
Arrangement udsat grundet COVID-19 restriktioner

10-11-2020

Arrangement med Liselotte Wiemer er udsat til januar grundet nuværende COVID-19 restriktioner i Nordjylland.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Bibliotekers arrangement i Kalundborg Hallerne den 16. november ”Årets bøger med Liselotte Wiemer” er flyttet til ny dato, da foredragsholderen bor i en af de syv nordjyske kommuner, der for øjeblikket har ekstra strikse restriktioner grundet COVID-19.

Liselotte Wiemer er bosat i en af de Nordjyske kommuner med skærpede COVID-19 restriktioner ,og kan derfor ikke forlade sin kommune. Foredraget i Kalundborghallen den 16. november bliver derfor flyttet til onsdag den 20. januar ligeså i Kalundborg Hallerne.

Foredraget med Liselotte Wiemer, der er cand.mag. i dansk og litteratur, er for alle dem, der kan lide at kravle op i sofaen med et stort tæppe og en god bog, når det regner, blæser og sner udenfor. Liselotte Wiemer tager publikum med på en rejse igennem årets litteratur, og kommer med mange forskellige idéer, både til egen læsning, men bestemt også som inspiration til de nært forstående julegaveindkøb. 

Billetter kan stadig købes på www.kalundborg.dk/”Det sker”. Ønsker man hjælp til køb af billetter, står personalet på alle kommunens biblioteker til rådighed. Medlemmer af Biblioteksklubben får rabat. Man kan stadig nå at tilmelde sig Biblioteksklubben.  

Alle, der allerede har købt billet, får direkte besked, og billetten gælder stadig. 
Er man forhindret i at deltage, refunderes billetten.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0