AnnonceLuk annonce
Armene helt i vejret

07-03-2021

Bilsælger Mathias Jakobsen hos Hansen Biler har flere ting at glæde sig over, her ses han mellem en Suzuki Swace Hybrid, som i øvrigt er bygget på en Toyota Corolla og er Suzukis første stationcar, og en Skoda Octavia Combi. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hos Hansen Biler i Kalundborg har bilsælger Mathias Jakobsen armene i vejret, både over, at kunderne nu igen må komme ind i forretningen og over, at en helt ny Skoda elbil sælger godt, selv om den først kommer til maj.

Bilsalget i hele landet har ikke været noget at prale af grundet nedlukningen af bilhusene, men fra 1. marts er det igen blevet tilladt at byde kunderne indenfor, og det glæder bilsælger Mathias Jakobsen fra Hansen Biler i Kalundborg, som sælger Skoda og Suzuki.

”Det er dejligt at kunderne nu igen må komme i forretningen, faktisk var det sådan, at hvis der gik en kunde udenfor og så på biler, så måtte vi ikke engang gå ud og tage kontakt, så det er rart at det bliver mere hverdag nu,” siger Mathias Jakobsen.

I nedlukningsperioden har Hansen Biler, i lighed med de fleste andre i branchen, tilbudt at vise nye og brugte biler frem hjemme hos kunden.

”Det er måske en service som er kommet for at blive, kunderne har været glad for muligheden og det bliver mere personligt når man bliver inviteret indenfor i privaten,” fortæller Mathias Jakobsen.

Godt salg

Lige nu venter Hansen Biler på, at det bliver forår, og at Skodas første elbil Enyaq kommer på markedet til maj, men forhåndsinteressen har været stor, faktisk har Hansen Biler i Kalundborg allerede solgt seks Skoda Enyaq selv om kunderne endnu ikke har set bilen. Den nye Skoda Enyaq er en ren elbil i SUV-størrelse og med en rækkevide på op til godt 500 km. på en opladning.

Hos Hansen Biler glæder man sig også over, at Skoda Octavia lige er blevet kåret som Women's World Car of the Year i kategorien ‘Best Family Car’. 50 kvindelige motorjournalister fra 38 lande på 5 kontinenter har stemt.

“Når jeg bedømmer en familiebil, lægger jeg vægt på sikkerhed, plads, komfort, køreegenskaber og motorkraft. Familiebilen skal være en allroundbil, som ikke alene dækker det daglige kørselsbehov, men som også kan bruges til bilferien, turen i sommerhuset og familiebesøget i den modsatte ende af landet med alle i bilen og fuld oppakning,” forklarer Malene Raith som er journalist og redaktør på bilmagasinet, og med i juryen som har stemt Skoda Octavia ind på førstepladsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0