AnnonceLuk annonce
Arbejder med ny dato for Kalundborg Rock’er

08-04-2020

Af Jens Nielsen

Styregruppen for Kalundborg Rock’er arbejder med planer om at flytte festivallen til først i september, men kan først melde endeligt ud en uge efter påske.

På statsministerens pressemøde mandag aften, blev der bl.a. annonceret at forsamlingsforbuddet forlænges til og med august måned.

Forbuddet rammer også Kalundborg Rock’er, og derfor var styregruppen bag arrangementet samlet til møde om fremtiden, tirsdag aften.

”Der skal på ingen måde herske tvivl om at vi er fuldstændig i knæ over den beslutning som blev truffet mandag aften. Men vi vil naturligvis også håbe, at vi alle så hurtigt som muligt (og trygt) kan færdes frit rundt igen, således, at vi kan støtte op omkring vor by’s butikker, caféer, restaurationer mm. For det er jo netop dem som er med til at skabe en god Kalundborg Rock for alle vores gæster,” skriver styregruppen i en pressemeddelelse.

”Lige nu er der mange spørgsmål som stilles og mange som vi desværre ikke helt kan besvare før vi ved mere fra myndigheder, rådgivere og booker. Men en ting er helt sikkert, og det er at vi naturligvis vil gøre alt for, at i som har vist os den tillid at købe billet, enten kan få jeres billet refunderet, eller konvertere jeres billet til en ny fest i Kalundborg.

En stor fest for alle byens borgere, og som hvis alt går vel, måske kan får lov at blive aktuel i den første weekend i september måned, den 4-5. september,” siger pressetalsmand Johnny Elmelund, og fortsætter,

”Vi tror på, at vi alle på det tidspunkt har brug for at komme lidt ud, naturligvis i stor respekt for det vi har været igennem, men stadig komme ud og høre lidt god musik, snakke med gode venner, få lidt god mad og vin, og samtidig støtte op om alle vores gode beværtninger i Kalundborg.

Men igen, så melder vi ud med nærmere info herom hvis det bliver muligt at konvertere billet til et nyt ”støtte-arrangement” i år eller om den kan konverteres til ny festival i 2021, eller billetpenge refunderes.”

Hvis det bliver muligt at afholde en ny Kalundborg Rock’er, så håber styregruppen bag det store arrangement, at dem som har sikret sig en billet, har viljen og lysten til at deltage, da det er fuldstændig nødvendigt for, at en ny fest i den størrelse i Kalundborg skal kunne lade sig gøre.

Styregruppen kan først melde yderligt ud om et måske kommende arrangement en uges efter påske.

Kalundborg Rock er drevet af frivillige foreninger, og er derfor meget afhængige af de gæster der støtter festivalen, for uden gæster ingen festival.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0