AnnonceLuk annonce
Apotek er blevet påkørt

29-06-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag morgen anmeldte personalet fra apoteket i Gørlev til politiet, at der var sket en påkørsel af bygningens facade i de tidlige morgentimer samme dag. 

Køretøjet havde forladt stedet efter uheldet. Politiet havde ikke fået anmeldelse fra nogen trafikanter, som havde kendskab til uheldet. En patrulje blev sendt til Gørlev for at optage rapport. Der var sket skade på hjørnet af bygningen, på nedløbsrøret og på soklen på facaden. Gadeskiltet til vejen Ilebjerg var blevet bøjet. En potteplante foran apoteket var blevet påkørt, så potten var knust og jorden lå spredt ud over fortovet. Personalet havde talt med en borger, som var gået forbi omkring kl. 6, hvor uheldet ikke var sket. Gerningstidspunktet er derfor anslået til at være mandag morgen imellem kl. 6 og 7.45. 

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til, hvem der har påkørt apoteket. Påkørslen må have givet et højt brag, som naboer kan have hørt. Vidner som har hørt/set uheldet eller en bil eller andet køretøj med skader, som er kørt i området tidligt mandag morgen, bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0