AnnonceLuk annonce
Ny forretningsfører hos antenneforening

17-07-2020

Formand for Kalundborgegnens Antennelaug, Thomas Philip (th), forretningsfører ved Kalundborgegnens Antennelaug, Daniel Badeby og Ivan Thygesen (i midten).

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ivan Thygesen har i 15 år været forretningsfører hos Kalundborgegnens Antennelaug, og han forlader da heller ikke jobbet lige foreløbig, men Daniel Badeby, der tidligere har været ansat som systemadministrator, er nu også forretningsfører i foreningen. 

”Det handler om at lave et klogt generationsskifte, og det er, hvad vi gør i foreningen. Lige nu er vi to forretningsførere, men planen er, at Daniel skal tage over, når jeg går på pension,” fortæller Ivan Thygesen. 

Ivan Thygesen kører selv på 16. år nu som forretningsfører, men han er glad for, at Daniel Badeby nu også er forretningsfører, og ydermere helt vil tage over efter ham, når han engang beslutter at skulle på pension. 

Samme ånd 

”Der skal unge kræfter til i fremtiden, og jeg er glad for, at vi kunne finde en ”indenbords”, der kender til det lokale miljø. Det betyder meget for mig. Vi skal fortsat levere god support, og tingene skal være i orden. Det er medlemmerne, der ”ejer” os, og jeg er glad for, at Daniel vil føre foreningen videre i samme ånd,” siger Ivan Thygesen. 

De to forretningsførere har hvert deres område, Ivan Thygesen står for TV, og Daniel Badeby for internet, service, drift og vedligehold. Men de er gode til at spare med hinanden, og supplerer hinanden godt, ligeså med antenneforeningens formand, Thomas Philip, der har en helt anden baggrund. 

”Det giver en vis tryghed at have Ivan at spare med, og når han engang stopper, er Thomas her. Vi er et godt team, der supplerer hinanden godt. Vi er stærke sammen, fordi vi har forskellige kompetencer,” siger Daniel Badeby. 

Følger med udviklingen 

Thomas Philip er heller ikke i tvivl om, at det er det rette træk at lave et generationsskifte over tid. Han har stor fokus på, at antenneforeningen skal følge med udviklingen. 

”Vi skal følge med tiden, og hele tiden udvikle os, hvis vi skal være konkurrencedygtige, og det skal vi. Vi satser på internettet i fremtiden, og det kan vi kun med folk, der har kompetencerne,” siger han, og bliver suppleret af Ivan Thygesen: ”Det er også vigtigt, at medlemmerne føler sig godt tilpas, og får den gode service. Derfor er jeg glad for, at Daniel er lokal, men også har de tekniske evner, der skal til, så vi netop kan følge med alt det nye, der hele tiden sker, og dermed yde den bedste service.” 

Ivan Thygesen var formand for Rørby/Årby Antenneforening i 20 år, og da foreningen blev slået sammen med bl.a. Kalundborg Antenneforening, var han helt alene til at begynde med. I dag er de 17 ansatte i Kalundborgegnens Antennelaug. Daniel Badeby blev ansat for 12 år siden, og har således også været en del af den udvikling, som antenneforeningen har oplevet gennem årene. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0