AnnonceLuk annonce
Anonym borger giver 10.000 kr. til julehjælp

08-12-2020

Projekt julehjælp blev skudt i gang sidst i november. Fra venstre, varehuschef Kirsti Thygesen (tv),  Keld Haapanen, dir. Kalundborg Brugsforening, frivilligkonsulent Britt Skytte, Børge Jacobsen og Svend Olesen (bagerst th) fra Lions Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg, i samarbejde med Kvickly Kalundborg, er i fuld gang med Projekt Julehjælp, hvor trængte familier får hjælp til at holde en juleaften med god mad og gaver. En anonym borger har lige doneret 10.000 kr. til projektet, og det betyder at yderlig 20 familier kan hjælpes.

Tavlen med Projekt Julehjælp er for sjette år i træk sat frem i Kvickly Kalundborg, og kunderne kan hjælpe familier, der har svært ved at få pengene til at slå til i forbindelse med julen, med en julemiddag, slik og julegaver til børnene. Projekt Julehjælp afvikles i et tæt samarbejde mellem Lions Kalundborg og Kvickly Kalundborg.

Faktisk er det gået så godt med projektet, at der igen i år bliver 40 familier som modtager julehjælp fra Lions Kalundborg. De 40 familier er udvalgt blandt de mange ansøgere, men i lighed med sidste år, så har en anonym borger henvendt sig.

”Vi har fået en henvendelse fra en kalundborggenser som gerne vil donere 10.000 kr. til det gode formål. Han ønsker at være anonym, men det er samme mand som også sidste år gav 10.000 kr, og vi er selvfølgelig rigtigt glade for donationen,” fortæller Svend Olesen fra Lions Kalundborg.

Lions Kalundborg har nu mulighed for at 20 familier mere kan sikre sig hjælp til julen.

”De 40 familier som først er valgt, får en julepakke med and, flæskesteg, kartofler, rødkål, slik og gaver, og så har vi besluttet at yderligt 20 familier vil modtage et gavekort på hver kr. 500,-,” fortæller Svend Olesen.

Svend Olesen har i øvrigt stor ros til kunderne i Kvickly, som har bakket rigtigt flot op om projektet i år, faktisk er alle lodder til dette års julehjælp allerede udsolgt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0