AnnonceLuk annonce
Annette Heick besøger Kino Den Blå Engel

24-04-2019

Annette Heick kommer forbi Kino Den Blå Engel til samtale-koncert onsdag den 5. juni.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 5. juni får Kino Den Blå Engel besøg af Annette Heick & guitarist Dennis Flacheberg til en snak om lidt af hvert i Annette Heicks liv. Det er lidt af et scoop, da Annette Heick har travlt med at øve rollen som Donna i musicalen Mamma Mia.

Nu får man mulighed for at opleve Annette Heick i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sanger/skuespiller/powerkvinde i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen. Annette Heick og Dennis Flacheberg snakker bl.a. om, hvordan Annette Heick sprang ud som sanger, hvordan hun kombinerer sine mange talenter i sit professionelle virke, hvad der gør hende glad, hvad hun frygter osv. Rollen som Donna i musicalen Mamma Mia kommer også op at vende.

Derudover vil Annette Heick spille sine egne sange. Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme.

Annette Heick er blandt andet musicalstjerne, Grand Prix vært, B.T blogger gennem snart ti år og fast panelmedlem i Mads og Monopolet gennem snart 15 år.Dennis Flacheberg er guitarist og sanger. Han har studeret på Syddansk Musikerkonservatorium og er i dag freelance musiker og booker. Han har bl.a. spillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Nikolaj & Piloterne, Johnny Logan og mange flere.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman. Han har studeret på Syddansk Musikerkonservatorium og er i dag freelance musiker og booker. Han har bl.a. spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Nikolaj & Piloterne og Johnny Logan.

Billetter til arrangement med Annette Heick og Dennis Flacheberg kan købes på Kino Den Blå Engels hjemmeside eller i biografen. Billetsalget er åbent.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0