AnnonceLuk annonce
Anna fik top renoveret Porsche i konfirmationsgave

02-05-2021

Med familien bænket i vognen og farfar Ole Noe bag rattet af den gamle traktor, gik turen til Fugledegård til kaffe og jordbærkage. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 63 år gammel veterantraktor stod og gik i tomgang på pladsen foran Store Fuglede Kirke søndag formiddag. Traktoren var en gave til Anne som søndag formiddag blev konfirmeret.

Tidligere vognmand Ole Noe ved Bjergsted brænder for gamle motorer og maskiner, og har en stor samling, bl.a. af veterantraktorer.

Når så barnebarnet skal konfirmeres hvad er så mere naturligt end at give hende en gammel traktor i gave.

Det var derfor også en meget overrasket Anne Lodall Noe som kom ud ad kirken søndag og så den top renoverede Porsche veterantraktor fra 1958 stå på kirkepladsen.

”Det er Annas traktor, det er egentligt noget siden at hun fik den, men dengang var det bare et gammel vrag, nu har jeg så renoveret den, alt har været skilt ad, der er lavet nye skærme, men det ved Anna ikke, så derfor skulle hun overraskes her på hendes konfirmationsdag,” fortæller Ole Noe.

Den gamle Porsche traktor har i øvrigt 15 hestekræfter og der følger både harve og plov med.

Anna må dog vente lidt endnu inden hun kan få et traktorkørekort og selv køre den flotte gave, her er aldersgrænsen 16 år.

Konfirmanden har flere gange været med farmor og farfar til veterantraktorstævne på Birkendegård, så det varer nok ikke andet end et par år, så kan hun selv komme kørende på sin Porsche traktor.

Efter at have betragtet den gamle veterantraktor blev hele familien læsset op i den efterspændte vogn og turen gik til Fugledegård hvor der skulle drikkes kaffe og spises jordbærkage.

To hestekræfter

Der var bare to konfirmander søndag i Store Fuglede Kirke. Ud over Anna blev også Pernille konfirmeret og hun blev hentet i en flot hestevogn.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0