AnnonceLuk annonce
Anna Grue giver foredrag i Kalundborg

21-09-2016

Forfatter Anna Grue.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I oktober sætter Kalundborg Biblioteker fokus på forskellige genrer inden for litteraturen, og i uge 41 er der fokus på krimigenren.  Derfor kommer forfatter Anna Grue forbi og fortæller om sit forfatterskab.

Med fokus på krimigenren kommer forfatter Anna Grue og holder foredrag i Kalundborg Hallen torsdag den 13. oktober. Anna debuterede i 2005 med spændingsromanen "Noget for Noget", der blev en succes hos både læsere og anmeldere. Den modtog ydermere Det Danske Kriminalakademis diplom for en ”fremragende debut”. I 2007 tog Anna springet som fuldtidsforfatter, og har bl.a. udgivet krimiserien om den skaldede detektiv.

En af de seneste bøger fra hendes hånd er kærlighedsromanen ”Italiensvej”, der foregår i 50’ernes København, ligesom der for kort tid siden er kommet endnu en krimi i serien om den skaldede detektiv - I lige linje.

Hun er en alsidig og populær forfatter. Ønsket om at få besøg af Anna Grue, har også været et brugerønske fra et Biblioteksklubmøde, hvor man har spurgt medlemmerne om, hvilke ideer de kunne have til fremtidige arrangementer.

Arrangementet afholdes torsdag den 13. oktober kl. 19 i mødelokale 4 i Kalundborg Hallen, indgang fra Torvet. Billetter kan købes via Kalundborg bibliotekers hjemmeside. www.kalundborgbib.dk. Der er rabat til Biblioteksklubbens medlemmer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0