AnnonceLuk annonce
Anja tager hånd om dine fødder

03-11-2016

Anja Holst Jensen. Foto: Vibeke Gylling

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Anja Holst Jensen har haft klinik i godt to år nu, og hun er godt i gang som fodterapeut i Kalundborg.

Siden august 2014 har Anja Holst Jensen haft klinik for fodterapi på Munkesøens Aktivitetscenter. Udover at være på sin klinik i Kalundborg, kører hun også hjem til sine kunder, hvis der er ønske om det.

”Jeg har haft klinik i to år og tre måneder, og jeg er rigtig glad for, at jeg traf det valg for et par år siden. Egentlig var jeg ledig efter min uddannelse, fordi jeg gerne ville finde et sted at være indlejet, men kunne ikke finde noget. Men så blev jeg ringet op af hende, der havde klinikken før mig, og nu er jeg her i dag, og jeg elsker at være mig egen chef,” siger Anja Holst Jensen.

Ydernumre hænger ikke på træerne

Anja Holst Jensen er på klinikken i Munkesøens Aktivitetscenter mandag og tirsdag, mens hun kører ud onsdag, torsdag og fredag. Hun laver fodbehandlinger og bøjlebehandlinger, men laver ikke indlæg, og kan ikke tage imod tilskudspatienter, da hun ikke har ydernummer.

”Jeg er træt af alle de regler omkring ydernummer, da den ikke giver mening, Der er ikke frit valg af fodterapeut, når kunderne netop ikke kan få tilskud på alle klinikker. Derudover er der ikke frigivet et ydernummer i Kalundborg i mange år, hvorimod i København er der frigivet mange flere,” siger Anja Holst Jensen.

I Kalundborg er der omkring 10 fodterapeuter, men kun ca. Halvdelen har et ydernummer, hvilket giver dem lov til at tage patienter ind med henvisning fra lægen, så der dermed ydes tilskud til behandling.

Allerede i 7. klasse vidste Anja Holst Jensen, at hun gerne ville arbejde med mennesker. Egentlig ville hun være SOSU assistent, men følte ikke, at der var tid til borgerne, og derfor endte hun med at arbejde med fødder i stedet. Hvilket hun dog altid godt har kunne lide.

For mig handler de tom at hjælpe folk, og mange glemmer, hvor vigtige vores fødder er. De bærer os rundt hver dag, og vi glemmer at være gode ved dem,” siger hun.

Har du set vores nye side om Bil-Bolig-Butik - KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0