AnnonceLuk annonce
Animatorer ansat til nyt projekt

13-12-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Musisk Skole har netop ansat animatorer til deres nye animationslaboratorium.

Animatorer til projekt Ani-Lab er netop fundet efter to omgange ansættelsessamtaler. Musisk Skoles projekt har fået navnet AniLab - animationslaboratoriet Sjælland.

De nye ansatte er Kajsa Kvaale, Tina Klemmensen og Mai Ulrikka Sydendahl.

”De er tre super dygtige og topkvalificerede animatorer som Peter Mensink, der er leder fra Sorø Musiske Skole, og jeg skal mødes med i morgen for at få en del praktiske ting på plads, inden opstart af animationsfilm som tilbud i hele Kulturregion Midt- og Vestsjælland primo 2017 - Altså udviklingen af dette helt nye udfordrende, inspirerende og tværæstetiske udfoldelsestilbud af høj kvalitet, hvor børn og unge i målgruppen 10-15 år, får mulighed for at arbejde og eksperimentere med animationsfilm som genre,” siger Heidi Holme Bjergborg, leder af Musisk Skole Kalundborg.

Projektet er støttet af Kulturregion Midt- og Vestsjælland med 1.020.000 kr., kommunal medfinansiering fra alle otte kommuner - i alt 960.000 kr. Det Danske Filminstitut har støttet med 75.000 kr. og derudover er der en mindre egenbetaling (elev). Ligeledes vil projektet søge Huskunstnerordningen til skoleprojekterne.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0