AnnonceLuk annonce
Anerkendelse til ildsjæle

28-10-2020

Gavekort til Kino Den Blå Engel fra Hvidebæk IF`s gymnastikudvalg. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hvidebæk IF`s gymnastikudvalg har netop enstemmigt besluttet, at gymnastikkens ildsjæle i form af instruktører og hjælpere skal have en anderkendelse for deres, i øjeblikket, ekstra hårde frivillige arbejde grundet COVID-19.

Udover, at gymnastikkens instruktører skal planlægge den almindelige træning på holdene, skal de, lige som så mange andre steder, nu også tage hensyn til alle de forskellige corona restriktioner. 

”Det er noget, der tager hårdt på kræfterne, når man skal forene den sjove gymnastik med afstand, rengøring, afspritning og ansvaret for vores gymnaster. Vi mener derfor, at et skulderklap helt klart var på sin plads,” fortæller Maria Lassen, på vegne af udvalget.

Gymnastikafdelingen har valgt at støtte lokalt og give en håndsrækning til biograf Kino Den Blå Engel i Kalundborg, der også kæmper i disse tider. Hver af Hvidebæk IF's gymnastikinstruktører og hjælpere har derfor modtaget et gavekort til en biografbillet. 

I gymnastikafdelingen mener vi, at det er vigtigt, at Kalundborg fortsat kan tilbyde muligheden for at gå i biografen,“ slutter Maria Lassen, på vegne af udvalget.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0