AnnonceLuk annonce
Andreas Bo kommer til Kalundborg

26-10-2019

Andreas Bo kommer til Kino Den Blå Engel endnu engang.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den populære komiker Andreas Bo gæster Kino Den Blå Engel tirsdag den 29. september 2020.

Den 29. september næste år bliver helt sikkert underholdende, hvis man tager en tur i Kino Den Blå Engel, der har besøg af Andreas Bo med sit nye show #skarp. I det nye show, giver han en guide til, hvornår man skal have en holdning, hvornår man skal træffe en beslutning, og hvornår man kan tillade sig at være røvligeglad. 

”Vi glæder os meget til at byde Andreas Bo velkommen i Kino endnu engang. Sidst han var her, skrev han ”I er selv ude om det. Jeg kommer igen, og der er intet, I kan gøre ved det,” fortæller Brian Sønder Andersen.

Vi skal alle hver dag træffe et valg, vælge side, eller tage en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Det er godt med valgmuligheder, men det er også stressprovokerende hele tiden at skulle forholde sig til alt. Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar? Det og meget mere handler Andreas Bos nye show om.

Billetsalget er i gang, og man kan både købe billetter i Kino Den Blå Engel og på deres hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0