AnnonceLuk annonce
André Rieu - Skal vi danse?

23-07-2019

André Rieus årlige koncerter i hjembyen Maastricht tiltrækker fans fra alle verdenshjørner. Lørdag og søndag er der mulighed for at følge koncerterne i Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Middelalderpladsen i byen Maastricht forvandles til en spektakulær ramme for uforglemmelige koncerter fyldt med humor, sjov og følelser for folk i alle aldre og, naturligvis, pragtfuld musik.

I år inviterer André Rieu dig til at tage danseskoene på til sin spektakulære koncert i 2019: "Skal vi danse?" i sin hjemby.

Du kan danse hele aftenen med André Rieu - de majestætiske valse har været en så stor inspiration for André gennem hele hans karriere, at dens tre-fjerdedels takt på mange måder er blevet pulsen i hans liv. Og i år vil maestroen vække valsene til live med en uforglemmelig aften med musik og dans.

Sommeraftener er perfekte til at danse i, og denne fest må du ikke gå glip af! Vær forberedt på at få fødderne fejet væk under dig af denne magiske fejring af dansen på kæmpe lærred fra de komfortable sæder i Kino Den Blå Engel, som nu på lørdag d. 27. og søndag d. 28. juli viser koncerterne.

Vær med, når André Rieu, Hans Johann Strauss Orchestra, sopraner i verdensklasse, The Platin Tenors, og særlige gæster byder på en magisk biografoplevelse.  Publikum vil blive inviteret bag scenen og opleve et eksklusivt interview med André og vil, som altid, få nogle skønne overraskelser.

Skal vi danse?

Billetter til de to forestillinger købes på https://www.kino-kalundborg.dk/MovieDetails.aspx?movieId=9995Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0