AnnonceLuk annonce
Anderledes foredrag om demens

03-10-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ubby Forsamlingshus byder, torsdag den 10. oktober, indenfor til en anderledes snak om demens.

Demens er desværre en sygdom, som flere og flere af os får tæt ind på livet, men Vibeke Drevsen Bach mener, at man godt kan blomstre med demens, og hun fortæller hvordan, når Kalundborg Kommune inviterer til et levende og anderledes foredrag om demens i Ubby Forsamlingshus torsdag den 10. oktober. 

Antallet af personer med demens forventes at vokse i fremtiden, og flere og flere får derfor sygdommen tæt ind på livet – også som pårørende. Derfor tilbyder Kalundborg Kommune nu et levende og anderledes foredrag med Vibeke Drevsen Bach, der beskriver det at få en demenssygdom som en rejse fra en virkelighed til en anden – en rejse fra Jorden til Månen med en enkeltbillet i hånden. 

Det er anden gang, Kalundborg Kommune tilbyder foredraget, og salen var stuvende fuld, da især mange pårørende til demente i Kalundborg Kommune første gang tog med på rejsen fra Jorden til Månen. En rejse som efterfølgende fik flotte anmeldelser.

Man kan blive klogere på demenssygdom ved at tage med på rejsen i Ubby Forsamlingshus torsdag den 10. oktober kl. 18.30-20-30, hvor man også kan møde Kalundborg Kommunes demenskonsulenter. Foredraget er gratis, men der er begrænsede pladser, så interesserede bedes tilmelde sig hos en af kommunens demenskonsulenter.

  • Helene på tlf. 59 53 53 56
  • Sanne på tlf. 59 53 40 99
  • Lise på tlf. 59 53 53 55


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0