AnnonceLuk annonce
Amerikanerbilejer modtog initiativpris

08-11-2019

Borgmester Martin Damm ønsker Kim Christens tillykke med prisen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kim Christens Reersø Amerikanerbil museum, fik fredag eftermiddag overrakt Venstres Initiativpris 2019. Prisen blev uddelt første gang i 1987.

Venstre i Gørlev har hvert år siden 1987 uddelt ’Venstre’s Initiativpris’ til en lokal virksomhed, person eller forening i gammel Gørlev Kommune, prisen uddeles til den der i årets løb har udvist særlig initiativ der falder godt i tråd med Venstres liberale ideer.

I år tilfaldt den ærefulde pris, Kim Christens Reersø Amerikanerbil museum, på Dronningegården på Reersø.

”Du har på eget initiativ starter amerikanerbilmuseet op på Reersø i 2008 i en 1000 kvm. stor hal. Udstillingen rummer omkring 40 køretøjer. Samtidig er du idemanden bag Morten Korch dage på Reersø, hvor der vises en række gamle traktorer og redskaber frem. Med de aktiviteter her på Dronningegården gør du en masse for at tiltrække borgere og turister til øen. Vi vil i Venstre i Gørlev ønske dig tillykke med prisen.” sagde formand for Venstre i Gørlev, Dan Hansen i sin tale til prismodtageren.

Med prisen fulgte også et pæretræ, som symbol på det frø Kim Christens har sået.

Prisen blev overrakt af formand for Venstre i Gørlev, Dan Hansen, der sammen med borgmester Martin Damm, var mødt op på Dronningegården fredag eftermiddag.

Venstre’s Initiativpris gik sidste år til Dea Madsen fra IsCafeen Mullerup Havn, og er tidligere blevet givet til Leif Juhl, indehaver af L.J. Plant og Pleje i Gørlev, Mette Thrane fra Gørlev Legetøj og Christen Clemmensen fra GSC Anlæg i Vinde Helsinge.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0