AnnonceLuk annonce
Alvorlige brud på overkroppen efter ulykke

14-12-2020

Af Jens Nielsen

En 53-årig mand er indlagt på sygehuset med alvorlige brud på overkroppen efter et voldsomt solouheld søndag aften, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Efter det voldsomme solouheld på Dyssevej ved Ubby, søndag aften, oplyser politiet, at det var en 53-årig mand fra lokalområdet, som af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen, som kørte ud i rabatten og videre ud på en mark, hvor den rullede rundt flere gange og endte i vejrabatten igen.

En forbipasserende bilist slog alarm og ydede førstehjælp til føreren, som var kommet til skade. Politi, ambulance og brandvæsnet kørte til stedet, hvor den 53-årige havde fået skader i ansigtet, og der var mistanke om brud på overkroppen.

Brandvæsnet frigjorde den 53-årige fra bilen og han blev bragt til sygehuset til behandling for sine skader, som ikke blev skønnet livstruende. På sygehuset blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den 53-årige, for at afklare om han evt. påvirket af alkohol eller spiritus under kørslen.

Politiet optog rapport for at belyse omstændighederne omkring solouheldet. Den 53-årige er fortsat indlagt til behandling for alvorlige brud på overkroppen.

https://tv-kalundborg.dk/Bil-knust-i-voldsomt-solouheld


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0