AnnonceLuk annonce
Alternativet ude af Kommunalbestyrelsen

13-04-2017

Torben Toft Andersen

Af Jens Nielsen

Torben Toft Andersen har valgt at forlade Alternativet for endnu en gang at blive løsgænger i kommunalbestyrelsen.

Tirsdag meddelte Torben Toft Andersen bestyrelsen for Alternativet Kalundborg, at han ikke længere vil repræsentere partiet, og at han ved samme lejlighed melder sig ud, det meddeleler Alternativet i en pressemeddelelse.

Alternativet Kalundborg beklager Torbens beslutning, men tager den til efterretning

”Vi er kede af, at Alternativets synspunkter ikke længere vil være repræsenteret i kommunalbestyrelsen, men ser frem til at være med igen efter kommunalvalget i november, det hele er foregået stille og roligt uden ballade, og vi er stadig venner”, skriver Peter Skov Larsen, presseansvarlig Alternativet Kalundborg.

Torben Toft Andersen blev valgt til Kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet, dem forlod han tilbage i oktober 2015, for i en periode at være løsgænger inden han meldte sig ind i Alternativet.

Det var bare ikke mig med Alternativet, og så synes jeg det er bedre at gå nu end efter et valg. Jeg er på ingen måde utilfreds med de mennesker jeg har mødt i partiet”, siger Torben Toft Andersen, og fortsætter,

”Nu vil jeg lige sunde mig hen over påsken for at finde ud hvad der så er den rigtige beslutning, om jeg skal fortsætte som løsgænger eller melde mig ind i et andet parti”.

Over for TV-Kalundborg afviser Torben Toft Andersen at han melder sig ind hos Socialdemokraterne igen.

Klar til kommunalvalg 2017

Allerede i maj forventer KV17-kandidater for Alternativet i Kalundborg, Dannie Cuber, Erling Vetterstein og Svend Åge Westphalen, at præsentere en række langsigtede visioner for kommunen kombineret med helt konkrete forslag til forandringer og forbedringer i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0