AnnonceLuk annonce
Alternativ til smagsprøver hos Meny

07-04-2020

Af Jens Nielsen

’Alternativ til smagsprøver’ og ’online madinspiration’ under Corona omstændighederne hos Meny i Kalundborg. Ny aftale med food og eventmanager som vil inspirere kunderne online.

Under normale omstændigheder ville medarbejderne i Meny Kalundborg stå med en lang række smagsprøver til kunderne, men eftersom det ikke er muligt, og da Meny stadig gerne vil inspirere deres kunder ekstra, har de udarbejdet en opskrift på en lækker Grillet lammesteak sandwich, som er blevet filmet til inspiration, mens den blev til. Nu er filmen tilgængelig sammen med opskrift og indkøbsliste.

”Vi har lavet en aftale med Daniel Fugl, der har firmaet ChefFugl Food&Event, en rigtig madnørd, der har en passion for de lidt mindre leverandører, og det her en ud af flere videoer som han skal lave i samarbejde med Meny Kalundborg, og fremadrettet er det meningen at Daniel Fugl skal stå i butikken om fredagen og lave de her produkter,” fortæller købmand Peter Egebæk.

Alle produkterne til den grillet lammesteak sandwich er selvfølgelig udvalgt i Meny, og består af souse vide lam fra slagteren, madbrød fra bageren, K. Larsen Olivenolie og sweet drops fra kolonial, Øl fra Holbæk Bryghus fra vinafdelingen og råvarer fra grøntafdelingen.

For at gøre det nemt for kunden er alle varerne til den lækre grillet lammesteak sandwich samlet i grøntafdelingen, lige til at lægge ned i sin kurv, då bliver det ikke meget nemmere.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0