AnnonceLuk annonce




Alt fuldt booket de næste 14 dage

19-07-2020

Der er masser af stemning i gårdhaven på Restaurant Næs på Røsnæs. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Strandhotel Røsnæs og Restaurant Næs har rigtigt sommertravlt, alt er optaget de næste 14 dage, både på hotellet og i restauranten.

Danskerne holder ferie i deres eget land i år, og det kan mærkes på mange overnatningssteder og spisesteder.

Hos Strandhotel Røsnæs og Restaurant Næs på Røsnæs står gæsterne nærmest i kø, og de næste 14 dage er alt fuldt booket.

”De næste 14 dage har vi helt udsolgt i restauranten om aftenen, dvs. at vi har op mod 70 gæster igennem hver aften, det er selvfølgelig hovedsageligt hotelgæster, hvor vi i øjeblikket har 120 gæster boende hver dag, så det er jo et positivt problem, men samtidig er vi jo også kede af, at vi må sige nej når Kalundborggenserne ringer og vil have et bord,” fortæller Hanne Dyremose, der står i spidsen for Strandhotel Røsnæs og Restaurant Næs.

Især det svingende sommervejr er en udfordring, for egentligt er der plads til gæster både ude og inde, men alle skal kunne være inde hvis der kommer en regnbyge.

”Vi har måtte lukke for vores online booking netop fordi vejret driller så meget, og vi vil gerne give en god service til dem som har bestilt på forhånd, men er vejret godt kan der være mulighed for et bord, men det ved vi først på selve dagen,” siger Hanne Dyremose.

Grillsucces

Restaurant Næs tilbyder hver mandag en stor grillbuffet og det har været en stor succes med mange udsolgte mandage. Der er tændt op i grillen i gårdhaven hvor kokken griller kød og pølser og hvor der er masser af forskelligt tilbehør. Grillbuffet hver mandag fortsætter til og med d. 10. august.

Selv om der er alt udsolgt om aftenen i den næste tid, så er der mulighed for at få et bord til frokost på Restaurant Næs, og her tilbydes der fx en lækker skaldyrsfrokost hver onsdag, hvor der er mulighed for at sidde på terrassen og nyde rosévin og masser af skalddyr. Skaldyrsfrokosten kan også serveres andre dage, så skal det blot bestilles to dage i forvejen. Og ellers kan der bl.a. bestilles et stjerneskud, en kartoffelmad, en frokost bøf, eller en Vesterhavs salat.

Det er et lokalt team, bestående af Hanne Dyremose som daglig leder, restaurantchef Christian Børnig, Tom H. Christensen, Dyrehøj Vingård og erhvervsmand Carl F. Stub Trock, som siden februar har stået i spidsen for Restaurant Næs, og de mærker god lokal opbakning.

”Vi er meget stolte af, at kalundborgenserne bakker så godt op, og nu begynder der også at komme flere og flere bookninger på både bryllupper og store fester,” fortæller Hanne Dyremose, som håber på en sommer med godt vejr.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0