AnnonceLuk annonce
Almene boliger renoveres for mange hundrede millioner kroner

31-05-2020

Af Jens Nielsen

Fællesorganisationens Boligforening i Kalundborg sætter meget snart gang i en omfattende renovering på hele 325 mio. kr., men der er mange andre store projekter på vej i Kalundborg Kommune.

Kommunalbestyrelsen i Kalundborg sagde på deres sidste møde ja til en omfattende renovering af lejligheder på Nørre Alle, Nyvangsvej og Fr. Andersensvej i Kalundborg. Et projekt til hele 325 mio. kr., som det almennyttige boligselskab Fællesorganisationens Boligforening har søgt om.

Ansøgningen var en såkaldt skema B ansøgning, dvs. at det store renoveringsprojekt har været igennem nåleøjet, og har været i udbud, og så snart byggetilladelsen foreligger går arbejdet i gang.

Men der er andre store renoveringsprojekter på vej i Kalundborg Kommune.

Kommunalbestyrelsesmøde sagde også ja til tre såkaldte skema A projekter fra Gørlev Boligselskab og Lejerbo. De tre projekter omhandler almene boliger i Bjerge, og to steder i Høng, tilsammen har de tre renoveringer en værdi af godt 90 mio. kr.

Nu skal det endelige projekt så udarbejdes inden det kan godkendes som skema B og derefter sættes i gang.

Ud over de mange renoveringsprojekter bygges der nye almene boliger på lundevej i Kalundborg for 35 mio. kr. samt nybyggeri i Høng og på Herredsåsen i Kalundborg som tilsammen koster 114 mio. kr.

Så der bliver mere end travlt for de lokale håndværkere langt frem i tiden.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0