AnnonceLuk annonce
Alle stande udsolgt til messe i Gørlev

16-04-2018

Messen vil helt sikkert byde på en række smagsprøver fra flere af udstillerne, her er det Jens Nielsen fra Reersø Kro ved messen i 2016. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Gørlev Erhverv-og handelsstandsforening kan melde alt udsolgt til Ide- og Forbrugermesse i Gørlevhallen søndag d. 22. april, fra kl. 10-16.

Alle stande er solgt til søndagens Ide- og Forbrugermesse, som afvikles i Gørlevhallen nu på søndag fra kl. 10 til 16.

Gørlev Erhverv-og handelsstandsforening, der er arrangør af messen, forventer op i mod 2000 gæster til messen, hvor der er gratis adgang, lige som de første 100 får en blomst ved indgangen.

”De sidste aftaler er lige faldet på plads, så der er næsten mere end udsolgt til messen, og vi har nok aldrig haft et så varieret udbud af udstillere som denne gang,” fortæller Dan Hansen, formand for Gørlev Erhverv-og handelsstandsforening.

Ide- og Forbrugermessen byder på omkring 25 udstillere, hovedsageligt lokale forretningsdrivende.

Med på messen er flg. firmaer/forretninger.:

Gørlev Turistforening, Sparekassen Sjælland, Vinde Helsinge Friskole, Svallerup Auto, XL-Byg Gørlev, Skipperkroen, New Energy, Rema 1000, Fri Bike Shop Gørlev, Asger Andersen Maskinforretning, Gørlev Antenneforening, GSC Anlæg, PC Hegn og Tømrer, SuperBrugsen Gørlev, Danbolig, JH Vin, Gørlev Legetøj, JK El og Køl, Gørlev Autoværksted, Enghavens Entreprenør, Lokalhistorisk arkiv Gørlev, Forever Living Dianalund, Vestsjællands Antirust og alarmfirmaet Verisure.

Og der er nok ingen tvivl om at der bl.a. bliver maser af smagsprøver til de mange gæster som ventes til messen.

Sildebord og kagebord

En af traditionerne ved messen i Gørlevhallen er et stort sildebord til middag og et kagebord i løbet af eftermiddagen, sådan bliver det selvfølgelig også i år.

Klokken 12 er der stort tag selv-sildebord til billige penge, og klokken 14.30 er der kage og kaffebord.

Vind 5000 kr.

I lighed med tidligere forbrugermesser i Gørlevhallen er der mulighed for at vinde hele 5000 kr. på et gavekort til brug i Erhvervs- og handelsstandsforeningens butikker.

Underholdning

Messen byder også på underholdning for både børn og voksne. For de mindste kommer Sminkebanden og maler flotte motiver på ansigterne, mens det bliver lokale Henning Weisdorf som underholder med sin musik for de voksne.

Stafet For Livet, som samler ind til kampen mod kræft ved et stort arrangement i Kalundborg den 30. juni, vil også være repræsenteret på messen for at fortælle om aktiviteten.

Tidligere har der været stande både ude og inde, men i år er alle udstillerne indendørs.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0