Alle kan være med

Michael da Silva, holder deltagerne i hånden gennem hele forløbet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mange vil gerne stifte bekendtskab med CrossFit sporten, derfor tilbyder CrossFit Kalundborg nu hold for begyndere. Det første hold er ved at være gennem et otte ugers forløb og næste hold er klar efter påske.

For mange kan det være en stor mundfuld og træde ind på et etableret CrossFit hold, derfor tilbyder CrossFit Kalundborg et hold for begyndere, folk som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, for senere at kunne træde ind på et af de mange hold.

De knapt 20 deltagere som har meldt sig på det første begynderhold, var tirsdag sidst på eftermiddagen nået til den syvende af de otte træninger som de har bundet sig til.

”Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, men det er meget effektivt, der er hele tiden hjælp så du ikke laver skader på dig selv, og så er det virkeligt fedt,” siger Jacqueline Hersing, Kalundborg, som er en af deltagerne på begynderholdet.

Begynderholdet træner udendørs to gange om ugen i fire uger, hvor indehaver af CrossFit Kalundborg, Michael da Silva, holder deltagerne i hånden gennem hele forløbet

”Crossfit er så stort, at bare komme på en enkelt træning, så har man ikke prøvet en brøkdel af elementerne i Crossfit, så derfor giver det god mening at komme flere gange på et begynderhold,” siger Shannie da Silva, og fortsætter,

”Det har været et stort ønske fra mange lige at blive bekendt med teknikken og begreberne inden man møder op på et etableret hold, og så er CrossFit for alle aldersgrupper og forskelligheder, mand eller dame.”

Shannie og Michael da Silva lægger vægt på, at alle kan træne sammen, øvelserne tilrettes den enkelte, og så er fællesskabet er en stor del af at gå til CrossFit.

Næste begynderhold starter tirsdag d. 6. april, og der er endnu ledige plader.

Del