AnnonceLuk annonce
Alle får en gave til det store bingo show

23-09-2019

Anita Winther, koordinator i handelsstandsforeningen Vores Kalundborg, tv i billedet, sammen med købmand Peter Egebæk og Liss Thomsen fra Meny. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag den 29. september er den ukronede banko-konge, Banko Carl, i Tømmeruphallen til Bingo Show arrangeret af Vores Kalundborg. Der er godt 1000 flotte præmier til en værdi af mere end 125.000 kr. Nu lover arrangørerne at der er en gave til alle deltagere.

Søndag d. 29. september kl. 15 danner Tømmeruphallen rammen for et kæmpe Bingo Show med den kendte banko-entertainer, Banko Carl, og med Vores Kalundborg som arrangør, og Meny Kalundborg som hovedsponsor.

Til det store bingo show er der mere end 1000 præmier til en samlet værdi af godt 125.000 kroner.

Billetsalget går godt, og der er efterhånden ikke mange billetter tilbage, så det er med at få købt sin billet meget snart, hvis man vil være med til det store show.

Listen med præmier er meget lang, de lokale butikker har været meget rundhåndet, og nu kan arrangørerne tilmed love at alle gæster til det store bingo show får en gave med hjem, nemlig en lille flaske af ’verdens bedste antioxidant’, saft fra det populære Aroniabær, der er sprængfyldt med aktive stoffer og gode vitaminer. Tilsammen giver disse indholdsstoffer det lille bær evnen til at styrke dit immunforsvar og hindre din aldringsproces, og nu hvor efteråret sætter ind er det en kærkommen gave.

Aftalen med firmaet Staudeengen, som producerer Aroniasaften, er kommet i stand gennem Meny Kalundborg. Her uddeler firmaet jævnligt smagsprøver på produktet.

Meny Kalundborg er også hovedsponsor på det store bingo show og har doneret præmier for 50.000 kr.

Overskuddet fra det store bingo show går til Vores Kalundborgs julebelysning, hvor planen er, at der etableres en helt ny og spændende julebelysning i Kordilgade.

Blandt de mange præmier til det store bingo show, er bl.a. en vaskemaskine, en elcykel, briller, ure, masser af gavekort til byens forretninger, og en enkelt heldig deltager vil gå hjem med hele 5000 kr. i kontanter.

Med Meny som hovedsponsor er der mulighed for at vinde en række af flotte gavekurve til en værdi af kr. 500 pr. stk., men også et kvartalsforbrug af brød, blomster, kødvare og frugtkurv, og så er der et væld af sidegevinster, faktisk fem til hver side hver gang der er bingo.

Billetterne til bingospillet købes hos Meny på Nørre Alle, så det er med at få sikret sig en af de 750 billetter som er til salg. Indgangsbilletten bliver efterfølgende indløst til seks bingoplader i Tømmeruphallen, hvor der naturligvis også er mulighed for at købe flere plader.

Ud over selve bingoshowet, så vil der også være kinesisk lotteri hvor der selvfølgelig også er masser af præmier, så der er al mulig grund til at få købt sig en billet til det store Bingo show, stort set alle kommer til at gå hjem med en gevinst.

Vores Kalundborg har i forbindelse med det store bingoshow lavet aftale med Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening, som stiller med folk til at hjælpe med at få delt de mange gevinster ud til vinderne.

Bingoshowet, der ventes at vare i omkring to og en halv time inklusive pause, begynder klokken 15, men arrangørerne opfordrer til, at man kommer i god tid. Dørene åbnes kl. 13.30.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0