AnnonceLuk annonce
Alfa Optik i nyt design

20-04-2017

Masser af briller på de nye hylder. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter tre ugers ombygning er Alfa Optik i Kordilgade klar til at tage i mod kunderne igen.

Alfa Optik i Kordilgade har i gennem de seneste uger gennemgået en kraftig make-over, med nyt loft, nyt lys og ikke mindst nye hylder, som præsenterer brillerne på bedste måde.

Det er Optiker Michael Korsgaard, der som en rigtig handyman, selv har stået for det meste af ombygningen.

Ikke mindst de nye hylder har sin helt egen historie. Træet til hylderne er fra et træ der har vokset i Jyderupskoven, savet ud i tykkelse og længder på Aggersvold Savværk i Jyderup, og så har Michael Korsgaard selv fræset riller til lys og hængt dem op.

Alfa Optik har været åben for kunder i hele ombygningsperioden og det har givet et par sjove oplevelser.

”Der kom en mand ind for at spørge Michael om han kunne lave hans pizzeria om her i byen, og da en kunne kom ind for at få rettet sine briller sprang Michael til, og der synes kunden måske nok at det var lidt mærkeligt at håndværkeren skulle tage sig af brillerne”, griner optiker-kollega Susanne Engholm.

Ny facade

Ombygningen er ikke helt til ende endnu, faktisk skal hele facaden udskiftes, tilladelsen fra Kalundborg Kommune er efter meget lang tid, endelig kommet og arbejdet bliver udført i sommermånederne når vejret er bedst.

Nye briller på hylderne

De nye hylder i Douglas Fyr, som er opsat i forretningen er fyldt helt op med spændende brillestel, bl.a. er der kommet tre helt nye mærker ind i forretningen, Marcus T, BlackFin og Locco, alle tre mærker er fundet på messer som Susanne Engholm og Michael Korsgaard har deltaget på.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0