AnnonceLuk annonce
Alder er det nye sort

11-10-2019

Torsdag den 31. oktober holder Helene Andersen foredrag i Røsnæs Forsamlingshus. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 31. oktober kommer Helene Andersen forbi Røsnæs Forsamlingshus med foredraget om seniorlivet.

Røsnæs Forsamlingshus inviterer til et positivt og muntert foredrag om en livsfase, der er kommet på mode. Hvorfor er det pludselig blevet moderne at være ældre? Ungdom har da altid været det hotte? Er det mon det de ældre selv, eller de yngre, der gør det attraktivt at blive ældre? Hvem kan have interesse i at fremhæve det, at blive ældre som noget fantastisk og positivt? Tiderne ændrer sig stadig, og de færreste ældre går 100% fri for aldersrelaterede udfordringer, så hvad er forandret?  

Få foredragsholder Helen Andersens bud på, hvordan du får det bedste ud af situationen. Spændende og sjove vinkler på, at ældre er blevet ”Det nye sort”. Foredraget er alt andet end kost og motion til trods for, at Helene Andersen bl.a. har en baggrund som sygeplejerske. Derudover også en baggrund som Innovationskonsulent, NLP master coach, stress coach og 20 års kommunal ledererfaring. Tillige omfattende foredragserfaring. 

Foredraget er arrangeret i samarbejde mellem Kalundborg kommunes forsamlingshuse og projekt " Liv I Forsamlingshusene", og finder sted i Røsnæs Forsamlingshus torsdag d. 31. oktober kl. 19. Tilmelding er nødvendig, og sker enten via Dagli´ Brugsen i Ulstrup eller via www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0