AnnonceLuk annonce
Akustisk, intimt og anderledes

27-10-2016

Big Fate Snake gæster Kino Den Blå Engel

Af Jens Nielsen

Big Fat Snake besøger Kino Den Blå Engel i Kalundborg d. 10-3-2017, kl 20,00 i forbindelse med deres nye turne

Når Big Fat Snake i foråret 2017 tager på turne og besøger en række af deres favoritspillesteder, bl.a. Kino Den Blå Engel, kan man opleve dem på en anderledes, spændende måde. De lader nemlig de store forvrængede Marshall-forstærkere blive hjemme, og tager deres gamle akustiskeinstrumenter med.

Efter et velfortjent sabbatår er det et sprudlende og energifyldt band, der pakker bandbussen og drager rundt i landet. Du kan forvente masser af spontanitet, spilleglæde og entusiasme, når drengene kaster sig over akustiske udgaver af Big Fat Snake’s “Greatest Hits” med charme og kærlighed.

“Fight for Your Love”, “Female Voice”, “No Peace like in Heaven”, “Sitting in a Window” og alle de andre hits, bandet har skrevet gennem den 26 år lange karriere, er alle sange der virker både i store Rock´n´Roll setups og på en akustisk intim scene. Publikum kommer tættere på bandet.
“Vi spillede enkelte akustiske koncerter i efteråret 2015. Mange fans fortalte at det var en kæmpe oplevelse at høre Big Fat Snake på den måde, og det gav os blod på tanden, for sangene får et helt nyt liv når de spilles på den måde” siger Anders Blichfeldt, der sammen med Pete Repete, Jens Fredslund, Morten Jakobsen og Asger Steenholdt glæder sig til at komme på landevejen igen.

"Så lykkedes det endelig og vi glæder os mega meget", siger  biografdirektør Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Billetsalget starter tirsdag d. 1. november kl. 12 på biografens hjemmesideFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0