AnnonceLuk annonce
Aktuelt foredrag i Kalundborg

05-09-2018

Leonora Christina Skov er lige nu aktuel med "Den, der lever stille", og hun kommer til Kalundborg for at holde foredrag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 24. september er der foredrag i Kalundborg Hallernes restaurant med Leonora Christina Skov, der lige nu er meget aktuel med romanen "Den, der lever stille".

Kalundborg Biblioteker og Biblioteksklubben byder indenfor til den anmelderroste forfatter, Leonora Christina Skov, i Kalundborg mandag den 24. september, hvor hun holder foredrag.

I 2018 udgav Leonora Christina Skov erindringsromanen "Den, der lever stille", som hun nu holder foredrag om. 

”Jeg har det svært med autofiktion, og har alverdens forbehold over for mit eget projekt, men da min mor døde, var det den eneste historie, jeg virkelig brændte for at skrive," siger hun. 

Leonora Christina Skov tager tilhørerne med bag scenen i sin proces, ind i dét univers hun befinder sig i, når hun skriver, og giver et indblik i sin undergangs- og genskabelseshistorie. En fortælling om skyld, svigt og mod. 

Leonora Christina Skov er forfatter, men også mangeårig litteraturanmelder ved Weekendavisen. Hun er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab, deltager jævnligt i Mads og Monopolet samt i samfundsdebatten generelt. Hun debuterede i øvrigt i 2003 med den lyriske genskabelsesroman Rygsvømmeren og har siden skrevet den psykologiske thriller Champagnepigen (2007) børnebogen Glashuset (2008) en gendigtning af Alice i Eventyrland (2006), kunstnerromanen Førsteelskeren (2012) og de gotiske romaner Silhuet af en synder (2010) og Hvor intet bryder vinden (2015). Forfatterskabet er solgt til udgivelse i Norge, Spanien, Tyskland, Holland og Tjekkiet. 

Foredraget ar arrangeret af Kalundborg Biblioteker og støttet af Statens Kunstfond. Foredraget foregår i Kalundborg Hallernes Restaurant mandag d. 24. september kl. 19. Billetter købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside kalundborgbib.dk - Det Sker, eller ved fremmøde på bibliotekerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0