AnnonceLuk annonce
Aktivitetsdag i Kalundborg Havnepark

27-05-2019

På lørdag bliver der bl.a. mulighed for at spille beachvolley i havneparken. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 1. juni er der aktivitetsdag i Kalundborg Havnepark, hvor der er mulighed for at prøve diverse sportsgrene samt hygge sig med familie og venner – eller måske nogle du ikke kender.

Tag venner og familie med til en hyggelig dag i Kalundborg Havnepark, hvor samvær og aktiviteter er i højsædet lørdag den 1. juni. Fra kl. 12 vil det være muligt at hygge sig hele dagen med forskellige aktiviteter, såsom beachvolley, hoppeborg, petanque,bordfodbold, bordtennis - alle er gratis.Man kan også få en smagsprøve på nogle af de hold, som Fitness World i Kalundborg udbyder. Kl. 15 sørger de fx for en times træning, der er et mix af bodyflow, -pump og -combat. Det er gratis at deltage. 

”Vi holdte også arrangementet sidste år, og synes alle, at det var så sjovt, og tænkte derfor, at det ville vi gerne gøre igen. Men selvfølgelig med nogle forbedringer, for det var ikke alt, der gik efter planen, men det var sjovt. Dog bliver det lidt anderledes i år, fordi vi slutter af med Champions League på storskærm, men det skal nok blive godt,” siger Grit Riegels Jørgensen, der er med i styregruppen for Event Kalundborg.Hos Havnegrillen Kalundborg samt Asgers Fisk kan man købe lækker mad til at stille sulten, ligesom man hos mikrobryggeriet Nida Beer kan forsyne sig med kolde øl. Derudover er der soul og jazz fra Acoustic Lounge.Aftenen slutter af med Champions League finale kl. 21, der vises på storskærm.  Inden kampen begynder vil der være en Kahoot quiz, hvor man kan vinde lækre præmier.

Begivenheden er i øvrigt sponsoreret af Liv i Kalundborg og Kalundborg Kommune.

Tidsplan 

  • 12.00 Aktvitetsdagen starter (The activity day starts)
  • 15.00-16.00 Træning med Fitness World (Work-out with Fitness World)
  • 17.00-19.00 Acoustic Lounge spiller til aftensmaden (Acoustic Lounge plays at dinner)
  • 20.30-20.45 Kahoot quiz med præmier (Kahoot quiz with prizes)
  • 21.00-23.00 Champions League finale (Champions League final)
  • 23.00 Aktivitetsdagen slutter (The activity day ends)


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0