AnnonceLuk annonce
Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien

13-10-2018

Mangler du overblik over hvad der sker i efterårsferien?

Det er langt fra kedeligt at holde efterårsferie i Kalundborg Kommune, der er nemlig både noget for de kreative, modige, spilleglade, aktive og både store og små.

'Efterår i Kalundborg' er en del af Kultur & Fritid og Kalundborg Bibliotekers initiativ 'Ferie i Kalundborg' som samler ferieaktiviteter for børn og unge i Kalundborg Kommune.

Første udgivelse var 'Sommer i Kalundborg' som gav et overblik over alle sommerens aktiviteter i ferieugerne. Følg med for kommende udgivelser i ferierne.

Hvor finder du plakaten?

'Efterår i Kalundborg' plakaten kan hentes på alle biblioteker i kommunen eller downloades/printes fra www.efteraarikalundborg.dk .

Der er også tilknyttet en facebookside 'Ferie i Kalundborg'. Her kan du få mere information om arrangementerne.

Efterårsbingo - jeg har…

Hvad skal du lave i efterårsferien? Hent en bingoplade på dit lokale bibliotek og spil med om fine præmier. Se bag på bingopladen hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen.

For arrangører - sådan kommer du med

Er du arrangør af et arrangement for børn og unge kan du komme med på næste ferieplakat ved at oprette dit arrangement i Kulturkalenderen på www.kalundborg.dk/kulturkalender

Det er enkelt og gratis, og der ligger en udførlig vejledning på hjemmesiden. Har man en Facebook-profil, så opret endelig en begivenhed dér, og gør 'Ferie i Kalundborg' til medarrangør, så I får øget synlighed.

(Da Kalundborg Bibliotek er lukket pt. På grund af rotteplage, kan materialet også hentes i Kalundborg Svømmehal).Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0