AnnonceLuk annonce
Ak ja Harly Pedersen fra Gørlev igen igen.

31-07-2019

Læserbrev:

Ak ja Harly Pedersen fra Gørlev igen igen.

Nu har Harly på diverse sociale medier og her i avisen igen og igen sat spørgsmålstegn ved min hæderlighed og motiver i mit politiske liv. Harly kan simpelt hen ikke fatte i hans verden og som svoren venstremedlem, at det er muligt, at man igennem 25 år i politik kan skifte politisk ståsted uden nogen bagtanke om genvalg og andre snedige motiver.

Jeg har forgæves forsøgt at forklare denne klarsynede mand fra Gørlev, at når partierne i årenes løb har forandret sig - hvad ingen kan benægte de har, så er det vel også muligt, at man som politiker også kan forandre sig og skifte holdninger. Man skal da være skruet underligt sammen i hovedet, hvis man blindt, uanset hvad, æder råt alt, hvad den nye tids partipolitik fremkommer med.

Venstres topstyring i Kalundborg Kommune fik jeg nok af efter 20 år, hvor jeg ikke længere kunne genkende det Venstre, som jeg i 1992 blev medlem af. Bedre blev det ikke i min korte tid i Dansk Folkeparti, hvor det åbenbart mest handlede om kritikløst at blive en del af Venstres politik og berige de 2 fremtrædende DF-politikere - mand og kone - med lukrative indtægtsgivende poster, så der også var styr på dem.

Ja, nu er jeg altså løsgænger, og det har jeg det godt med. Nu skal jeg ikke længere spørge om lov til at mene og sige noget.

Det skulle da vel også være muligt som politiker og løsgænger at mene og sige noget uden at blive beskyldt for alt muligt. Det kunne måske tænkes, at jeg faktisk mente det, jeg sagde og gjorde, men den tanke er nok aldrig faldet Harly ind.

Jeg synes, Harly skulle stille op til valg i stedet for at sidde hjemme i sofaen og spille klog dommer og stor fortolker af min person.

Gert Larsen (løsgænger)

Kommunalbestyrelsesmedlem

Kalundborg KommuneFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0