AnnonceLuk annonce
Aftensalg med store rabatter

25-09-2019

Tonni Carlson og Philip Jensen fra Tøjeksperten på Nytorv, er klar med masser af gode tilbud på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Herretøjsbutikkerne Bech Menswear i Kordilgade og Tøjeksperten på Nytorv er klar med rigtigt gode tilbud, når der på fredag er aftensalg i hele byen og forretningerne har åbent helt til kl. 21.

De to herretøjsbutikker Bech Menswear i Kordilgade og Tøjeksperten på Nytorv lover hele 20% rabat på alt i butikkerne nu på fredag, hvor der tilmed er åbent helt til kl. 21.

Hos Bech Menswear vil man samtidig gerne præsentere to helt nye mærker i forretningen, nemlig det gode klassiske Levi’s, som er et mærke i stor fremgang i Danmark lige nu.

Også mærket Digel er nyt hos Bech Menswear, lækre og smarte habitter til den voksne mand.

Bech Menswear vil også være klar med et stort skomarked hvor der er 50% rabat, og det er der også på et par stativer på gaden med både bukser og skjorter.

Tøjeksperten på Nytorv i Kalundborg har også gjort butikken helt klar til aftensalg, her er der bl.a. et meget stort udvalg i overtøj til den kolde tid.

Lækker tapas

I samarbejde med Kvickly Kalundborg vil både Bech Menswear og Tøjeksperten diske op med lækker tapas og drikkevarer til de kunder der kikker fobi fredag aften.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0