AnnonceLuk annonce
Aftale om yderligere genåbning på plads

16-04-2021

Af Jens Nielsen

Fra på onsdag kan borgerne igen komme på restaurant indendørs og komme på stadion. Forsamlingsloftet hæves gradvis på fire allerede fastsatte datoer.

Fra onsdag den 21. april åbnes der igen op for blandt andet indendørs servering på cafeer og restauranter og for tilskuere på stadion til kampe i Superligaen.

Det fremgår af den genåbningsaftale, som sundhedsminister Magnus Heunicke (S) natten til fredag har landet med samtlige af de øvrige partier undtagen Nye Borgerlige.

Restauranter genåbner før planlagt

Aftalen betyder, at du fra på onsdag kan du tage ni af dine bedste venner under armen og gå ud og spise en god middag indendørs på en restaurant. Ifølge tidligere aftale skulle det først være sket 6. maj. Med den tidligere åbning følger et krav om bordbestilling og coronapas.

I forbindelse med servering indendørs vil der gælde et arealkrav på to kvadratmeter for siddende gæster og fire kvadratmeter for stående gæster. Restauranter og cafeer må holde åbent til klokken 23 med sidste udskænkning senest klokken 22.

21. april åbnes ifølge tidligere planer også for udeservering og her fjernes nu kravet om coronapas.

Aftalen betyder også, at der kan komme et begrænset antal tilskuere på stadion i Superligaen igen allerede fra 21. april efter den såkaldte superligaordning, hvor tilskuerne sidder i klart adskilte sektioner med maksimalt 500 personer i hver.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0