AnnonceLuk annonce
Aftale om bioposer

15-01-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune har indgået en aftale med Argo om, at der pt., grundet nedlukning af bibliotekerne, kan hentes bioposer på kommunens genbrugspladser ved henvendelse til pladspersonalet. 

Grundet restriktionerne, der netop er blevet forlænget til og med den 7. februar, har Kalundborg Kommune besluttet, at borgerne kan hente bioposer på alle kommunens genbrugspladser ved at henvende sig til pladspersonalet på den enkelte genbrugsplads. Derudover kan borgerne også hente bioposerne i receptionen på Rådhuset på Holbækvej. 

Derudover gør Argo endnu engang opmærksom på, at der er visse krav og henstillinger, når man besøger en af genbrugspladserne i kommunen. Bl.a. anbefales brug af mundbind, selv om man færdes udendørs.

Anbefalingerne lyder således:

  • Afstandskrav et på to meter mellem mennesker er også gældende her – også selvom det er udendørs.
  • Man besøger, så vidt mulig, genbrugspladsen i ydretidspunkterne, morgen eller sen eftermiddag, på den måde undgås det, at mange mennesker er på pladsen samtidig.
  • Man tager mundbind på, når man bevæger sig rundt på genbrugspladsen
  • Man tager så få fra husstanden med på genbrugspladsen som mulig, gerne kun sig selv
  • Man medbringer egen skovl og kost på genbrugspladsen, jo mindre der deles, jo mindre er smittefaren.
  • Man viser hensyn til andre besøgende

Genbrugspladsen i Bregninge, Høng og Kalundborg har døgnåbent, og på den måde kan man næsten have hele genbrugspladsen for sig selv, hvis besøget ligger uden for den normale åbningstid. Der kræves tilmelding for at bruge døgnåbent funktionen, se mere på Argos hjemmeside.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0