AnnonceLuk annonce
Afspærring og omkørsel ved Stejlhøj

08-05-2021

Det røde område illustrerer det område der afspærres fra mandag den 10. maj og 2 uger frem. De blå linjer viser omkørselsmulighederne. 

Af Jens Nielsen

Forud for etableringen af de nye vand- og fjernvarmerør på Holbækvej, lægges der en ny fjernvarme ringforbindelse imellem Holbækvej og Stejlhøj. Det får betydning for trafikken i området.

Kalundborg Forsyning og Kalundborg Kommune skal i gang med renovering af Holbækvej, fra nr. 129 og frem til rundkørslen ved Stejlhøj.

Forud for etableringen af de nye vand- og fjernvarmerør på Holbækvej, lægger Kalundborg Forsyning en ny fjernvarme ringforbindelse imellem Holbækvej og Stejlhøj. Et arbejde som starter nu på mandag d. 10. maj og som varer i to uger.

For at kunne udføre arbejdet er det nødvendigt at spærre for gennemkørslen fra rundkørslen ved Holbækvej/Kåstrup og ned til den nye station øst, og der bliver heller ikke mulighed for at dreje til højre ad Stejlhøj i krydset ved Loxam.

Der vil fortsat være mulighed for at komme til handelsområdet og til de omkringliggende virksomheder på Stejlhøj, oplyser Kalundborg Forsyning.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0