AnnonceLuk annonce
Aflyst Hornfiskefestival erstattes af konkurrence

23-04-2020

Hornfiskefestivalen er i år aflyst i Kalundborg Kommune grundet COVID-19, men erstattes af en online konkurrence.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Grundet COVID-19 aflyser man årets Hornfiskefestival. Men man har i stedet valgt at lave en online konkurrence, hvor det er gratis at deltage.

Kalundborg Kommune har, i samarbejde med Fishing Zealand og de tre lokale sportsfiskerforeninger i Kalundborg, Gørlev og Høng, taget initiativ til en alternativ hornfiskekonkurrence online, der imødekommer kravene til at begrænse smittespredningen. Den alternative konkurrence kommer til at foregå i perioden mellem 1. og 10. maj og er ganske gratis at deltage i. Arrangørerne håber, at alle vil tage godt imod den alternative konkurrence, men glæder sig alligevel også til en rigtig Hornfiskefestival igen i 2021.

Flotte præmier 

Den traditionelle Hornfiskefestival plejer at løbe af stablen i Kalundborg Havns nye havnepark i maj. 

”Vi ønsker dog fortsat at skabe opmærksomhed på de mange gode oplevelser, som man kan få gennem fiskeriet efter hornfisk, når man færdes langs kyster og på havne i Kalundborg Kommune. Således inviterer vi nu til en alternativ hornfiskekonkurrence, hvor der også er fine præmier på højkant,” fortæller Mette Wendel, der er projektleder ved Kalundborg Kommune.

Sådan deltager man

Konkurrencen løber fra den 1. til den 10. maj kl. 16, hvor den traditionelle Hornfiskefestival også ville slutte. For at deltage i konkurrencen skal man både medbringe fiskestang og kamera, når man skal på fisketur langs kysterne i Kalundborg Kommune. I konkurrencen gælder det dog ikke om at fange den længste eller tungeste hornfisk. Derimod kan du deltage med ét billede, som viser stemningen fra selve fiskeriet, en flot fangst af hornfisk eller måske tilberedningen af din yndlingsret med hornfisk. Billedet skal du efterfølgende lægge op på Hornfiskefestivalens Facebookside - meget gerne med en lille beretning. Vinderne er de tre billeder, der har fået flest reaktioner i form af “likes” eller “hjerter” afgivet på Hornfiskefestivalens Facebookside, inden den 10. maj kl. 16.

Præmier

Præmier
Fra Tightlines har arrangørerne modtaget en række flotte præmier i form af forskelligt lækkert fiskeudstyr. Ligeledes er der Silkekroge fra Silkekrogen og endeligt en række fine gavekort sponsoreret af Aktivitets- og eventpuljen ”Liv i Kalundborg”.
  
1. Plads: Stang og hjul - Mitchell MX4 Combo 10' 10-35g. - Abu Garcia blinkæske - MO Coast Tobis 19g Nereis - 3 pakker Silkekroge.
2. Plads: Fiskehjul - Mitchell MX4 INShore 3500 FD - Abu Garcia blinkæske -  MO Coast Tobis 19g Nereis - 3 pakker Silkekroge.
3. Plads: Abu Garcia Rygsækstol - Abu Garcia blinkæske - Greys Lure Box Large - 3 pakker Silkekroge.
4. Plads: Gavekort til Kino Kalundborg 449,-
5. Plads: Gavekort til Cafe Costa Kalundborg 350,-
6. Plads: Gavekort til Asgers Fisk 350,-
7. Plads: Gavekort til Kino Kalundborg 299,-
8. Plads: Gavekort til Gørlev Legetøj 250,-
9. Plads: Gavekort til Høng Handelscenter 250,-
10. Plads: Gavekort til Thranes Legetøj 250,-
11. Plads: Gavekort til Cafe Costa Kalundborg 250,-
12. Plads: Gavekort til Asgers Fisk 250,-
13. Plads: Gavekort til Gørlev Legetøj 250,-
14. Plads: Gavekort til Høng Handelscenter 250,-
15. Plads: Gavekort til Thranes Legetøj 250,-
16. Plads: Gavekort til Cafe Costa Kalundborg 250,-
17. Plads: Gavekort til Asgers Fisk 250,-
18. Plads: Gavekort til Gørlev Legetøj 250,-
19. Plads: Gavekort til Høng Handelscenter 250,-
20. Plads: Gavekort til Thranes Legetøj 250,-

”Vi ønsker alle deltagere et stort “knæk og bræk” og håber, at der venter nogle spændende hornfiskeoplevelser på jer ude ved kyst og strand,” slutter Mette Wendel

Konkurrencen er gratis at deltage i. Afhentning af præmier foregår i løbet af uge 20 i Kalundborg efter nærmere aftale.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0