AnnonceLuk annonce
Afdød person fra grusgrav er identificeret

26-04-2019

Af Jens Nielsen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan meddele at de tekniske undersøgelser og den øvrige efterforskning nu har slået fast, at liget der i går blev bjærget fra Blæsinge Grusgrav ved Slagelse, er identificeret som værende den forsvundne 68 årige Kiehn Georg Andersen. Pågældende forsvandt fra sin bopæl på Kalundborgvej mellem Sæby og Ruds Vedby forud for branden i hans hjem søndag den 21. april 2019.

"Vores efterforskning har i øvrigt vist, at der med stor sandsynlighed er tale om et drab", udtaler Søren Ravn-Nielsen, der ligeledes udtaler, at politiet af hensyn til efterforskningen, ikke på nuværende tidspunkt kan oplyse nærmere detaljer  i sagen.Politiet opfordrer personer der har gjort iagttagelser omkring adressen på Kalundborgvej og området ved Blæsinge Grusgrav i tidsrummet fra lørdag den 20. april om eftermiddagen til søndag den 21. april om morgenen,  om at henvende sig på tlf. 114.

Vestsjællands Brandvæsen blev tidlig søndag morgen kl. 06.10, kaldt til brand i en ejendom på Kalundborgvej mellem Sæby og Ruds Vedby.

Huset var overtændt da brandvæsenet kom frem, og foruden mandskab fra Ruds Vedby stationen, blev der rekvireret assistance fra stationen i Gørlev og Sorø, ligesom Falck var til stede med en ambulance.

Nu er ejendommens ejer altså fundet dræbt i Blæsinge Grusgrav, og politiet er i gang med at efterforske hvad der gik galt forud for branden.

Video: Voldsom brand i hus tidlig søndag morgenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0