AnnonceLuk annonce
Ændringer for Kalundborg Rock’er 2020

23-11-2019

Det bliver Inge Johansen fra Kalundborg Badmintonklub, som fremover tager sig af pressen til Kalundborg Rock'er. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der bliver en version 2020 af Kalundborg Rock’er, dog er styregruppen gået fra fire foreninger til tre, og man har ligeledes lavet et par andre ændringer. Men musik bliver der nok af til festivalen i sommeren 2020 på Gisseløre.

I styregruppen er fire foreninger nu blevet til tre. Viskinge Badmintonklub har nemlig valgt, ikke at fortsætte arbejdet i styregruppen for Kalundborg Rock’er.

”At være med kræver naturligvis en masse, og der bruges en hel del frivillige timer for at dette kan lykkedes. Derudover er der  risikoen, der følger med. Den hænger over de klubber, der står som arrangør, hvilket naturligvis vægter meget tungt, når der i bestyrelserne i de forskellige klubber tages beslutning om, hvorvidt man skal fortsætte eller ej. Vi i styregruppen har haft et fantastisk sammenhold og en høj arbejdsmoral, og vi takker hermed Viskinge Badminton Klub for den store indsats, de har ydet i mange år,” siger Johnny Elmelund, der har været presseansvarlig for Kalundborg Rock’er i mange år.

Ny presseansvarlig

Johnny Elmelund, der har været presseansvarlig for Kalundborg Rock’er i mange år, har nu givet bolden videre til Inge Johansen, som har været en stor del af Kalundborg Rock’er siden begyndelsen i 2000. Inge Johansen kommer i øvrigt fra Kalundborg Badminton Klub, hvor hun i mange år var formand, og nu udnævnt til æresmedlem.

Men ude over et par justeringer, vil Kalundborg Rock’er endnu engang give musik og glade dage til mange festglade mennesker. Kalundborg Rock’er bliver, som tidligere år, afholdt i uge 32, og hedder i 2020 den 7. og 8. august.

Vilde priser til Black Friday

Billetsalget begynder natten til fredag den 29. november på Black Friday, og de første 500 billetter sættes til salg på www.billetsalg.dk fra kl. 00.01 d. 29. november. Her kan man max købe 2 billetter til kr. 450,- for en weekendbillet. Hos Meny Kalundborg begynder salget af yderligere 1.000 billetter fra kl. 06 den 29. november til samme pris, kr. 450,- pr. weekendbillet. Her kan man købe max 4 billetter pr. person til denne pris.

https://www.billetsalg.dk/

Kalundborg Rock’er afslører de første navne til 2020Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0