AnnonceLuk annonce
Ældrefesten flyttes til efteråret

10-12-2020

Det bliver fortsat Keld & Hilda som skal underholde til Ældrefesten selv om datoen er flyttet. 

Af Jens Nielsen

Ældrefesten som efter planerne skulle afvikles den 4. februar 2021, bliver flyttet til efteråret 2021, oplyser H.F. Vestsjællands Venner, der står bag den populære fest for de ældre.

H.F. Vestsjællands Venner havde glædet sig til at præsentere et af landets mest populære ægtepar Keld & Hilda til ældrefesten i februar 2021, men nu bliver festen flyttet grundet landets coronasituation.

Det er lykkedes at få flyttet hele underholdningsprogrammet selv om det har været noget af et puslespil, og det er den samme mad fra Kim Kok, så alt bliver helt magen til det vi ellers havde annonceret ud,” fortæller Niels- Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Ældrefesten afvikles i stedet tirsdag den 2. november 2021 i Hvidebækhallen, og underholdningsprogrammet består af Keld & Hilda, tyrolerstemning med Kristian & Vibeke, og så skal gæsterne selvfølgelig ikke snydes for populære Butterflies, som underholder under spisningen og spiller op til dans senere på dagen.

Billetsalget startede 1. november i år, men grundet coronapandemien har salget ikke været overvældende, derfor er der stadig billetter til salg, som allerede nu kan købes hos Niels-Erik Sørensen, og dem som allerede har sikret sig billetter kan blot beholde dem eller få pengene tilbage ved at henvende sig til formanden.

Niels-Erik Sørensens telefonnummer er 28 90 75 26


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0