AnnonceLuk annonce
Ældrefesten flyttes til centrum af kommunen

09-07-2018

Ældrefesten flyttes til Hvidebækhallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den populære ældrefest som H.F. Vestsjællands Venner står bag, holder flyttedag, næste år bliver festen afholdt i Hvidebækhallen.

H.F. Vestsjællands Venner, som står bag de populære ældrefester, er nu klar med både dato og sted for næste års fest for det ældre publikum.

Torsdag d. 7. februar 2019 bliver datoen og stedet bliver Hvidebækhallen.

”Bestyrelsen har besluttet at ryste posen og derfor flyttes festen til Hvidebækhallen, det er absolut centrum af kommunen og faktisk sælges omkring halvdelen af billetterne uden for selve Kalundborg, her er masser af plads, der er 250 parkeringspladser og der er bus lige til døren, det bliver ikke nemmere,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Arrangementet afholdes sammen med Fuglede IF, som har mange års erfaring med at holde store halfester, klubben skal bl.a. stå for at lave kaffen til de omkring 600 gæster som arrangørerne forventer til festen.

”Vi vil selvfølgelig godt være med til at hjælpe, vi har jo noget erfaring med at holde fest her i Hvidebækhallen, det er jo et utroligt prisværdigt arrangement som bliver holdt for alle de ældre i hele kommunen, så vi bakker op med en række praktiske ting,” siger Jakob Beck Jensen, formand for Fuglede IF.

Mad og underholdning er ikke helt på plads endnu, Kim Kok, Ubby og Den Tykke Kok er blevet bedt om at give et tilbud, og Niels-Erik Sørensen arbejder med at få underholdningsprogrammet på plads, indtil videre er der kun lavet aftale med duoen Butterflies som skal spille under dansen, og så har Kvickly Kalundborg lovet at være sponsor for kringlen til kaffen.

”Vi skal finde et par gode navne som folk kan grine af og som kan synge, og det arbejde med at finde dem går i gang nu, og så kommer billetterne til salg d. 1. november, som der er tradition for,” siger Niels-Erik Sørensen.

Ældrefesten i 2019 er den 9. i rækken, de første år afholdt i Kalundborghallen, de sidste tre år i Tømmeruphallen og til næste år bliver det så i Hvidebækhallen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0