AnnonceLuk annonce
Ældre kvinde overraskede indbrudstyv

26-09-2018

Kontakt@tv-kalundborg.dk

I går først på eftermiddagen overraskede en ældre kvinde en indbrudstyv i sit hjem i Svebølle.

Lidt efter kl. 14 tirsdag eftermiddag overraskede en ældre kvinde en indbrudstyv inde i sit hus i Svebølle. Kvinden havde pludselig set en mand, der stod i hendes entre. Hun råbte ham an, hvilket fik ham til at løbe ud af døren. Den forurettede råbte: ”stop tyven” efter ham, og så, at han løb i nordlig retning med indkøbscentret i Svebølle, men forsvandt. Hun konstaterede efterfølgende, at hun havde fået stjålet sin Huawai smartphone.

Den ældre kvinde beskrev manden som: Ung – intet nærmere om alder, 185-190 cm høj, alm til let kraftig af bygning med kort lyst hår. Han var iført en løstsiddende mønstret skjorte med lange ærmer. Skjorten sad udenpå bukserne, der var beigefarvede. Kvinden beskrev ham som en ”pæn ung mand”. 

Politiet vil gerne høre fra borgere, der har set en mand svarende til signalementet i området omkring gerningstidspunktet, og som måske har set ham løbe fra Døvnældevej i retning mod centret i Svebølle omkring kl. 1350. Kontakt politiet på telefon 114.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0