AnnonceLuk annonce
Ældre dame udsat for bedrageri

24-08-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kl. 15 i går eftermiddags fik politiet anmeldelse fra en adresse i Kalundborg, hvor en 83-årig kvinde om formiddagen blev udsat for bedrageri.

Kvinden blev kontaktet telefonisk af en mand, der præsenterede sig som hendes barnebarn. Barnebarnet havde behov for penge, da han havde haft en vandskade, men han havde sagt, at hun ikke måtte fortælle om pengene til barnebarnets forældre. Den ældre kvinde hentede penge i banken, og i en taxa blev de kørt til København, hvor ”barnebarnets kæreste” ville hente pengene.

Politiet ønsker ikke at oplyse beløbets størrelse. Sagen undersøges nu nærmere.

Sagen er fuldstændig analog med lignende anmeldelser fra mandag andre steder i landet, og politiet advarer igen imod, at man udbetaler, henter eller på anden måde afleverer penge under lignende omstændigheder, hvis man vil undgå at blive udsat for bedrageri.

”Vi opfordrer samtidig til, at man kontakter sine ældre familiemedlemmer, og gør opmærksom på, at der er bedragere på spil i øjeblikket, der forsøger at narre penge fra ældre medborgere. Vi har de sidste to dage haft to forhold, hvor der er narret penge fra borgere, og dertil kommer i alt fem tilfælde af forsøg på bedragerier i Kalundborg, Holbæk og Køge,” skriver Midt-  og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0