Ægtepar donerer stort beløb efter festival i baghaven

Minifestivalen i baghaven blev en stor succes. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rikke og John Vind, Nørre Allé i Kalundborg, donerer et stort beløb til Muskelsvindfonden efter en forrygende havefest hvor der bl.a. blev afholdt auktion.

Sidste år var Rikke Vind fra Kalundborg så heldig at vinde en minikoncert i egen have i en konkurrence gennem Grøn Koncert.

Det blev en kæmpe succes som ægteparret Rikke og John Vind bestemte sig for at gentage i år.

Lørdag eftermiddag var familie, venner og venners venner så inviteret til et brag af en havefest på Nørre Allé under navnet Nørreballe Vind’er Fest, hvor alle deltagerne havde betalt et gebyr for at deltage, der kunne købes mad og drikke og der var to forskellige band og en DJ på scenen i løbet af dagen.

Hele formålet med festen var at samle penge ind til Muskelsvindfonden, og derfor havde en lang række firmaer doneret forskellige gaver som blev solgt via en auktion og kinesisk lotteri.

Ægteparret Vind har nu gjort regnsbat op, og samlet bliver der et overskud fra festen på hele 15.700 kr. De 10.700 kr. bliver doneret til Muskelsvindfonden og de 5000 kr.  er gemt som start kapital til næste år, for selvfølgelig skal den kæmpe succes da følges op, og helst med et endnu større beløb til Muskelsvindfonden.

Overskuddet kommer dels fra auktion, kinesisk lotteri og salg i baren.

Skulle der ikke blive noget arrangement til næste år bliver de sidste 5000 kr. naturligvis også doneret til det gode formål.

Sidste år blev der 6500 kr. til Muskelsvindfonden efter minikoncerten hos ægteparret Vind, men det beløb blev altså meget større i år.

Ud over flotte gaver til auktionen og det kinesiske lotteri, havde en række firmaer støttet med bl.a. telte, et komplet professionelt bar-set up, skilte og bannere og der var go’ musik fra upcomming bandet Provins Projektet og lokale Moveout.

Del