AnnonceLuk annonce
Advarsel: Giftige piller i omløb

24-08-2018

Af Jens Nielsen

Giftige piller florerer blandt børn og unge i Kalundborg. Skoleelev indlagt efter at have indtaget stoffet.

Kalundborg Kommune advarer nu mod et designer drug, som florerer blandt børn og unge. En skoleelev har været indlagt, efter at have indtaget stoffet.

Inden for de seneste to uger har omkring ti unge mennesker i Kalundborg Kommune taget de såkaldte uglepiller, det oplyser Mette Heidemann, der er direktør for Børn, Skole og Familie i Kalundborg Kommune, til TV Øst.

”Det er kommet til vores kendskab, at flere børn og unge i kommunen inden for de seneste to uger har indtaget såkaldte ’uglepiller’,” sådan skriver SSP i Kalundborg Kommune på deres Facebookside.

Reaktionen på indtagelsen har været meget forskellig, oplyser SSP medarbejderne, nogen har intet mærket, mens andre har mistet bevidstheden og måttet hospitalsindlægges med livstruende symptomer.

Kalundborg Kommune formoder, at der er tale om en form for "designer drug" (muligvis ecstasy). Indholdet af disse piller kan i værste fald være dødeligt, idet producenten - ud over det aktive stof - ofte tilsætter fx cement, rottegift og lignende. 

SSP opfordrer derfor børn og unge, forældre, fagpersoner mv. til at skærpe opmærksomheden omkring dette fænomen.

Har man som ung eller forælder behov for råd og vejledning, kan man kontakte ungebehandlerne hos kommunens Misbrug og Socialpsykiatri på tlf. 59 53 56 56.

Har man kendskab til sælgere/distributører af pillerne, så anmeld det straks til politiet på tlf. 114 (dette kan gøres anonymt).Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0