AnnonceLuk annonce
Ledelsesuddannelsen i Kalundborg styrkes

17-05-2020

Ledelsesuddannelsen i Kalundborg styrkes, når Professionshøjskolen Absalon går sammen med Zealand - Sjællands Erhvervsakademi om diplomuddannelsen i ledelse hos Absalon i Kalundborg. 

Siden 2017 har Professionshøjskolen Absalon arbejdet på at tilbyde industrien i Kalundborg og hele Vestsjælland den bedste uddannelse først med diplomingeniøruddannelser og senere efter- og videreuddannelse. Nu bliver diplomuddannelsen i ledelse endnu bedre og giver flere muligheder på Vestsjælland indenfor efter- og videreuddannelse i ledelse.  

På ledelsesuddannelsen får vi nu endnu flere underviserkompetencer, som har erfaring fra industrien og kender til denne branche. Desuden tager undervisningen udgangspunkt i praksisnære eksempler fra industrien og lokale virksomheder. 

  

Når Professionshøjskolen Absalon går sammen med Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, betyder det, der nu kan tilbydes endnu flere fag og fagkombinationer. Her er fagkombination tiltænkt til industrien og lokale virksomheder, hvor blandt andet fag som projektledelse og forandringsledelse er yderst relevant.  

Partnerskabet gør, at man kan have én fælles ledelsesuddannelse i Kalundborg. Denne vil være målrettet mod en gruppe, som både omfatter ledere in spe og erfarne ledere. 

De lokale virksomheder får mulighed for at tilgå et bæredygtigt udbud af efter- og videreuddannelse, der bliver i Kalundborg fremadrettet. Dette betyder også, at de studerende ikke behøver at tage til København eller til andre byer for at tage en relevant videregående uddannelse, der styrker deres faglighed og cv.  

Adjunkt Anne Louise Vaarby, der er underviser og ankerperson for Lederuddannelsen i Kalundborg udtaler: ”Det er vores intention, at vi med én lederuddannelse i Kalundborg kan være leverandører af et nærværende og relevant efteruddannelsestilbud. Lederuddannelsen vil kompetenceudvikle ingeniører, teknikere, team- og afdelingsledere, så de kan varetage ledelsesopgaver. Med en Diplom i Ledelse i rygsækken kan deltagerne bringe motivation og kommunikation i fokus samtidig med at produktiviteten i virksomhederne forbedres til gavn for konkurrenceevnen.”

Faget Organisation, udvikling og samskabelse udbydes nu i Kalundborg. Udviklingen går hurtigt i moderne organisationer og det stiller krav til en til stadighed stigende omstillingsparathed i ledelse. Jens Overgaard Nielsen fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, mangeårig underviser på Handelshøjskolen i København, CBS og flere professionshøjskoler, underviser i dette tema på Campus i Kalundborg. Han udtaler, at ”Der er mange måder at tilegne sig ny viden om ledelse i organisationer. I Kalundborg har vi valgt at udbyde et fag som led i Diplom i Ledelse på diplomniveau. Faget tager afsæt i lederens rolle og udfordringer i 2020 og hele forståelsen af kompleksiteten i moderne organisationer bliver anskuet ud fra et ledelsesperspektiv mere end alene en organisationsteoretisk indsigt. Faget henvender sig derfor til både nye og mere erfarne ledere i såvel private som offentlige organisationer.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0