AnnonceLuk annonce
Århus Frisør har åbnet salon i Kalundborg

25-07-2020

Jane Christensen har åbnet frisørsalonen New-Life på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter 25 år med egen frisørsalon i Århus, er Jane Christensen flyttet til Kalundborg og har åbnet salon på Sct. Jørgensbjerg.

Først på året flyttede Jane Christensen fra Århus og til Kalundborg, og selv om hun i 25 år har haft egen frisørsalon i Århus og har uddannet 22 elever, så var planen ikke, at hun skulle åbne en ny salon.

”Hvorfor Kalundborg, ja det var jo her jeg fandt manden i mit liv, og så må man jo flytte, og planen var egentligt, at jeg skulle arbejde med kostvejledning og coaching, men så fik jeg tilbudt den her salon som var gået konkurs, og egentligt savnede jeg det sociale der er i jobbet som frisør, så derfor sprang jeg til,” fortæller Jane Christensen.

Frisørsalonen på Sct. Jørgensbjerg 5 i Kalundborg, der nu har fået navnet New-Life Skønhed og Wellness, er blevet frisket op, og Jane Christensen er klar til at betjene såvel kvinder som mænd, som vil have klippet og sat håret.

Jane Christensen er også uddannet kosmetolog, og tilbyder bl.a. kosmetisk massage og voksbehandlinger, og vil på sigt udvide tilbuddet af behandlinger

Jane Christensen er glad for at være i Kalundborg, og synes det er en hyggelig by.

”Her er mange positive ting her, og jeg er blevet taget rigtigt godt imod,” siger Jane Christensen.

New-Life Skønhed og Wellness har åben tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Se salonens facebookside, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0