AnnonceLuk annonce
Årets medarbejder og kollega kåret

02-01-2020

Birgitte Ringsing, Tanja Pedersen og Liselotte Christensen blev torsdag kåret som årets medarbejder og kollega. På billedet mangler Marianne Sejling, som også blev kåret som årets medarbejder, men som var forhindret. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Social og sundhedshjælperne Birgitte Ringsing og Marianne Sejling er i dag torsdag blevet kåret som Årets medarbejder, mens Liselotte Christensen og Tanja Pedersen er kåret som Årets kollega. Alle fire medarbejdere er ansat i Kalundborg Kommunes Integrerede pleje - området Nord (IP-Nord).

Nye teamledere betyder ofte nye skikke, og traditioner, derfor var social og sundhedshjælperne i IP-Nord torsdag eftermiddag, kaldt sammen da henholdsvis Årets medarbejder og Årets kollega skulle kåres for allerførste gang.

En medarbejder fra gruppe øst og en fra vest blev kåret i begge kategorier, og det er medarbejderne der selv har indstillet kollegaerne.

I kategorien Årets medarbejder skulle der vurderes på hvordan der arbejdes i borgernes hjem, og hvem der arbejder rehabiliterende, mens det mere var det personlige plan og hjælpsomhed der var i fokus som Årets kollega.

Birgitte Ringsing blev Årets medarbejder i gruppe øst under IP-Nord, og i begrundelsen blev der sagt, vil gå langt for sine borgere, der bliver gjort opmærksom på forskellige problematikker, og der bliver altid handlet på dem. Hjælper altid sine kollegaer, sætter altid borgerne i fokus, er stolt af sit job og er meget professionel, og har altid et stort smil på læben.

Marianne Sejling blev Årets medarbejder i gruppe vest, og her lød det i begrundelsen, har altid sit store hjerte med på arbejde, hvad enten det er for borgerne eller kollegaerne.

Prisen som Årets kollega gik til Liselotte Christensen og Tanja Pedersen, hvor der i begrundelsen til førstnævnte blev sagt, altid god til at lytte, god til at støtte, altid hjælpsom, og til Tanja Pedersen blev der sagt, sød og hjælpsom, Tanja er smilende og glad, skaber en god positiv stemning, er lydhør, tænker altid på sine borgere og kollegaer før sig selv.

”Ideen til Årets medarbejder og Årets kollega kommer fra vores nye teamledere, det skal være med til at skabe arbejdsglæde, for når man arbejder som social og sundhedshjælper ude i borgernes hjem, så er der meget alene tid, så hvordan kan man skabe noget sammenhold, det her er et trin på vejen, og senere kommer der andre tiltag,” fortæller Karin Graff Gergelyffy, områdechef i IP-Nord, og fortsætter, ”vi håber selvfølgelig også at sådan et tiltag kan være med til at tiltrække nye kollegaer.”

Den integrerede pleje - området Nord, dækker Røsnæs, Kalundborg til Tømmerup og Årby, og har kontorer på 1. salen på Jernholtparken.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0