AnnonceLuk annonce
Julens trend er natur

21-11-2016

Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Blomsterværkstedet på Vestre Havnevej i Kalundborg er klar med både juleshow, julestue og åbent værksted.

Kirsten Stampe Jensen, indehaver af Blomsterværkstedet på Vestre Havnevej i Kalundborg er klar med det helt store jule blomstershow nu på torsdag aften, her præsenteres julens trend inden for moderne juledekorationer.

Det ene år skal alt til julen være rødt, det næste år guld eller sølv, men i år er trenden natur, kogler, bark, grønt fra haven og mos, mere enkelt bliver det ikke, og lige netop de nævnte materialer er brugt i de mange flotte dekorationer som Kirsten Stampe Jensen har gjort klar til det store juleshow i denne uge, her vil den kreative blomsterdekoratør vise og fortælle om de mange forskellige muligheder der er for at pynte hjemmet op til jul.

”De fleste af materialerne kan samles i naturen, men har man ikke tid til det har jeg selvfølgelig alle materialer til salg i butikken, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang”, siger Kirsten Stampe Jensen.

Julestue

I den kommende weekend har Blomsterværkstedet så åbent til julestue, begge dage fra 9 til 15, her kan alt til julen opleves og købes i forretningen, men er man mere til at lave tingene selv, så er der faktisk åbent på værkstedet både d. 7. og 12. december fra 19 til 21.30, her kan kunderne så selv lave deres egne juledekoration under kyndig vejledning fra Kirsten Stampe Jensen.

”Meningen er at kunderne kommer med deres egen værktøjskasse, så viser jeg mulighederne for en flot juledekoration og så skal de selv i gang med at lave deres egne dekoration”, fortæller blomsterdekoratøren.

Billetter til juleshow og åbent juleværksted købes i butikken, Vestre Havnevej 1, Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0