AnnonceLuk annonce
Årets første studenter er sprunget ud

19-06-2019

Vanessa Ingabire og Yasmin Hansen er årets første studenter fra Kalundborg Gymnasium og HF. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag middag er årets første studenter sprunget ud fra Kalundborg Gymnasium og HF.

Fra i dag af og den næste uge vil gadebilledet bære præg af glade studenter, onsdag middag har årets første studenter fået deres hue, på Kalundborg Gymnasium og HF, og flaget er gået til tops.

18-årige Yasmin Hansen, Ugerløse og 21-årige Vanessa Ingabire, Kalundborg fik som de første deres studenterhue og samtidig æren af at hejse flaget ved Kalundborg Gymnasium og HF, onsdag middag.

Både Vanessa og Yasmin var til eksamen i religion som deres sidste fag, for Vanessa Ingabire blev det til et 7-tal, mens Yasmin Hansen ikke rigtigt vil løfte sløret for sin karakter, men siger, ”som min veninde siger, vi er alle raske og glade.”

Ellers er de to studenter godt tilfredse med deres eksamen, og glade for at det er overstået. Både Yasmin og Vanessa tager nu et sabatår inden de fortsætter med studierne.

Den sidste student får sin hue onsdag i næste uge, og fredag middag i næste uge, samles alle studenter og HF’er og danser om den gamle platan i Klosterparken bag gymnasiet, inden turen går rundt til de mange forældre i de flot pyntede vogne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0