AnnonceLuk annonce
Årets første student

20-05-2020

Af Jens Nielsen

Oscar Kiowsky kan kalde sig årets første student, måske endda landets første. Onsdag eftermiddag fik han sin hue på efter den sidste eksamen nu er overstået.

En hel måned før studenterne ellers springer ud kan Oscar Kiowsky kalde sig årets første student, måske endda den første i hele landet i år.

Hele familien var samlet i Gørlev onsdag eftermiddag for at fejre Oscar, og Nicoline Snedker Johansen, kæreste med Oscar, fik æren af at sætte studenterhuen på hovedet af Oscar.

Oscar Kiowsky har brugt fire år på sin uddannelse, dels STX på Kalundborg Gymnasium og HF, og sideløbende har han taget den 3-årige MGK-uddannelse, som er konservatorieforberedende musikstudie, i Slagelse.

”Jeg har haft en noget anderledes studietid i flere forskellige klasser, i dag har jeg haft den sidste eksamen, skriftligt engelsk, og i og med at regeringen har sagt, at vi kun skal op til tre eksamener i år på grund af corona, så er jeg færdig nu, for de to andre eksamener tog jeg sidste år,” fortæller Oscar Kiowsky.

Nu står den på et sabbatår inden Oscar Kiowsky skal i gang med at studere musikvidenskab.

Oscar Kiowsky har guitar som sit instrument, og i fritiden spiller han i et band, som bl.a. skulle have optrådt til både Musik i Havnsø og til byfesten på Kontoret.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0